Manager Cyber Security

 • Cyber Security

Manager Cyber Security

Omschrijving

Ben jij een cyber security professional met een rijke ervaring in het adviseren en begeleiden van projecten rondom cyber security management, beleid en richtlijnen, security architectuur en inrichting van de security organisatie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen we graag met je in contact. Afgelopen periode is de afdeling van deze organisatie waar je komt te werken al flink gegroeid maar we zijn nog steeds op zoek naar meer talent om dit team te versterken.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Manager Cyber Security ben je in staat om kansen bij klanten te ontwikkelen en snel door te vertalen naar cyber security management concepten. Je bent onderdeel van een team dat in nauwe samenwerking met klanten aan uitdagende en complexe vraagstukken werkt op het snijvlak van business, IT en informatiebeveiliging. Jij zult hierbij de brug slaan tussen de bestuurder en de IT/security experts. Verder zal je nauw betrokken zijn bij het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe innovatieve diensten.

Je helpt klanten met informatiebeveiliging en de toepassing van onder andere cloud security, security monitoring en cyber security maturity. Je draagt samen met de partner van deze organisatie de verantwoordelijkheid voor acquisitie van nieuwe klanten en je bent vaktechnisch verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van de opdrachten. Dit zullen beoordelings- en advies-opdrachten in het werkveld van Cyber Security Strategie, Management & Beleid, Privacy, Security monitoring (SIEM), Security Architecturen, Business Continuity Management en Identity & Access Management zijn.

Als manager heb je een leidinggevende rol in projecten (of onderdelen daarvan). Daarnaast fungeer je als begeleider van meer junior collega’s, die je (vaktechnisch) coacht en die bij jou kunnen aankloppen om te sparren over werkzaamheden, ideeën en voorstellen.

Wat bieden we je?

Als je bij deze organisatie gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

 • Je krijgt een vaste coach toegewezen die je intensief begeleidt;
 • Je blijft je voortdurend ontwikkelen in de vorm van trainingen en (externe) opleidingen;
 • Je ontvangt 32 vakantiedagen en een deels premievrij pensioen;
 • Je ontvangt een laptop, smartphone en hebt de keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget.

Wie is deze organisatie?

Deze afdeling is een snel groeiende service line binnen de organisatie. Deze wereldwijd opererende service line ondersteunt cliënten in een steeds complexere samenleving bij het proactief bewaken en managen van risico’s, met innovatieve diensten, producten en tools. Tevens begeleidt deze organisatie cliënten bij realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en systemen.


De organisatie biedt je volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en je carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garandeert de organisatie je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. De organisatie is zich daarbij bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelt daar ook naar. Dit doet ze met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Vereisten

Wie ben je?

Je overziet het geheel, waarbij je beoordelings- en adviesopdrachten aanstuurt in het werkveld van Cyber Security Strategie, Management & Beleid, Privacy, Security monitoring (SIEM), Security Architecturen, Business Continuity Management en Identity & Access Management. Daarnaast vind je het leuk om op een praktische en creatieve manier steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen.

 • Je hebt circa 5 - 8 jaar werkervaring op het snijvlak van business, IT en cyber security;
 • Je bent in het bezit van een CISSP en CISM certificering of bereid zijn om deze te behalen;
 • Je toont interesse en nieuwsgierigheid naar onderzoek en implementatie van innoverende initiatieven, ideeën en concepten;
 • Je haalt energie uit ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve diensten;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO-opleiding;
 • Je bent analytisch en pragmatisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent gedreven en hebt een duidelijke mening die je graag wilt delen met anderen;
 • Je wilt investeren in je eigen ontwikkeling en die van anderen;
 • Je werkt graag in een team en je hebt een gezonde dosis humor.